Wilt u binnenkort uw woning verkopen ? Meestal heeft u behoefte aan deskundige begeleiding. Een goede prijs voor uw woning is toch heel belangrijk en ook wilt u aan de wettelijke normen voldoen. Een bord in de tuin is zeker niet genoeg. Wij zorgen voor een deskundige begeleiding op maat.

Er wordt een verkoopplan opgesteld met daarin de te verwachten verkoopwaarde van uw woning, de marktsituatie en de beste manier om kandidaat kopers te bereiken. Bij een volledige dienstverlening wordt alles door ons geregeld. Advertenties, internet, brochures, plattegronden, etalagepresentatie, bezichtiging, koopovereenkomst, juridische complicaties, energieprestatiecertificaat, bouwkundige keuring, afhandeling met notaris, eindoplevering enz. enz.

Een makelaar verdient zichzelf terug, zeker wanneer de tarieven scherp zijn zoals bij ons. Graag komen wij vrijblijvend uw woning bekijken, waarbij we gratis een waardebepaling kunnen afgeven.

Alle bij ons in de verkoop zijnde woningen komen in ieder geval op de volgende internetpagina's : Funda.nl, VBO.nl, Marktplaats.nl, Jaap.nl, zoekallehuizen.nl, joopvanorsouw.nl.