U bent op zoek naar een geschikte woning en u kunt wel hulp gebruiken. Het kopen van een woning is toch een hele grote aanschaf. Bij de aanschaf van een 2e hands auto neemt u wel iemand mee die er verstand van heeft, waarom dan niet bij de aanschaf van een bestaande woning ? Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Voor € 950, heeft u de zekerheid dat u geen kat in de zak koopt.

Hoe gaat het in z'n werk ? U zoekt zelf een woning waarvan u denkt dat deze voor u geschikt is. Nadat uzelf de eerste bezichtiging heeft gedaan en besloten heeft dat deze woning het wel eens kon worden, dan schakelt u ons in. Wij gaan mee met de tweede bezichtiging, beoordelen de woning en geven een advies over de waarde van de woning. Indien nodig bekijken wij het bestemmingsplan en doen een milieucontrole. Ook vragen wij het eigendomsbewijs op en kijken in het Kadaster of er geen verassingen te verwachten zijn. Wij wijzen u op de minpunten en de pluspunten van de woning en van de omgeving. Indien u besluit om de aankoop door te zetten wordt een onderhandelingsstrategie bepaald en gaan wij voor u onderhandelen. Voor ons is dit dagelijks werk, wij kennen de trucjes van de verkoper en wij laten ons niet leiden door emotie. Het resultaat is de laagst mogelijke prijs voor de woning.

Daarnaast beoordelen wij de koopovereenkomst en de transportakte van de notaris. Wij zijn aanwezig bij de eindoplevering om te controleren of alles volgens afspraak is verlopen en om eventuele nieuwe problemen op te lossen.

En wordt het bij de eerste woning niets, dan doen we hetzelfde weer bij de tweede woning, totdat de geschikte woning gevonden is. Onze kosten worden door u altijd terugverdiend en u hebt de zekerheid dat er met een deskundig oog gekeken is naar uw aankoop.