Taxatie woningen

Als volledig gediplomeerd en gecertificeerd makelaar worden al onze taxaties geaccepteerd door alle banken en andere geldverstrekkers. Ook taxeren wij regelmatig samen met de belastingdienst. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, banken, hypotheekadviseurs, beleggers en andere makelaarskantoren. Voor woningen is ons tarief € 275,-- inclusief btw. Daarvoor krijgt u een volledig rapport op papier en indien gewenst ook digitaal. Moet het snel, dan kan het snel.

Ons werkgebied is Noord Oost Brabant. Gemeente Oss, gemeente Lith, gemeente Bernheze, gemeente Maasdonk, gemeente s'Hertogenbosch, gemeente Landerd, gemeente Uden, gemeente Veghel, gemeente Grave, gemeente Nijmegen, gemeente West Maas en Waal.

Taxatie bedrijfsruimte

Alle mkb bedrijfsruimten worden door ons getaxeerd tegen een zeer concurrerend tarief. Ook hiervoor hebben wij alle diploma's in huis. Het werkgebied voor mkb bedrijfsruimten is groter dan het werkgebied voor woningen. Deze markt vereist specifieke kennis en een eigen netwerk. Ons netwerk is enorm groot. Meestal krijgen wij de opdracht rechtstreeks van de ondernemer, maar vaak ook via zijn accountant. Het moet goed zijn en tegen een redelijke prijs, daarom komt men bij ons uit.